Typiskt, din webbläsare stöds inte av oss.

Bara så du vet så kommer vissa funktioner på sajten inte fungera så bra (och andra kanske inte alls) med din webbläsare. Till höger finns några förslag på browsers som vi vet fungerar mycket bättre. Testa gärna att ladda ner någon av dessa.


Om Dplay

Dplay är en streamingtjänst som samlar det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största tv-kanaler. Vi erbjuder program från bland annat Kanal 5, Discovery Channel och Eurosport. Det betyder innehåll i världsklass i kategorier som underhållning, dokumentärer och sport. 

Alla svenska program visas gratis men för att se utländska serier, direktsänd sport eller livesända kanaler behöver du ett Premiumabonnemang. Med ett premiumabonnemang ser du också våra svenska program utan avbrott för reklam*.

Dplay lanserades i oktober 2015 och vi jobbar hela tiden på att göra Dplay ännu bättre. Vi vill gärna veta vad du tycker! Har du förslag på förbättringar, frågor eller beröm? Kontakta oss gärna genom att lämna en kommentar i vårt feedbackformulär.

Dplay drivs av Discovery Corporate Services limited

*Gäller ej live-tv.